- kortreiste lydopplevelser -

 seas-excel-loudspeaker-coaxial-6.5-inch-e0057-c18en001m-1-600x413

 

Lokal bærekraft
Det at vi produserer lokalt, bidrar til å støtte norsk næringsliv og sikre norske arbeidsplasser. Hvis kunden ønsker, kan høyttalerne våre faktisk produseres 100% i Norge, ned til hvert enkelt høyttalerelement. Dette er noe som ikke bare er unikt på markedet, men også medfører en rekke fordeler for deg som kunde. Spesielt når det gjelder det å levere konsistent kvalitet over tid, er norske Seas og norske møbelsnekkere i absolutt verdensklasse.

DSC_163110
Vi hører deg - og det hører du
Etter 20 års erfaring med lydprodukter har vi mange ganger latt oss frustrere over en fundamental mangel ved nær sagt samtlige kommersielle lydprodukter på markedet: Evnen til å skape perfekt lyd hos deg, for deg.

Det som skiller oss fra det du får kjøpt i butikkene er nettopp vårt fokus på deg og dine ønsker.

purifi-ptt65w08-65-ultra-low-distortion-long-strok-1-514x474_1

Revolusjonerende tradisjonell
Audiogear.no bruker dokumentert gode komponenter fra respektable produsenter, og sammensetningene våre er fundamentert på både objektive målinger og kvalifiserte vurderinger.

Enten du ønsker det siste og revolusjonerende på lydfronten, eller foretrekker det etablerte og velutprøvde, har vi komponenter som dekker de fleste behov og prisklasser i vår nettbutikk, www.audiogear.no  

stoperiet200615-4-600x399
Godlyd overalt
Enten du vil ha gode lydopplevelser hjemme, på jobben eller i bilen, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning.

Er det lite plass, former vi løsningene deretter. Det finnes ingen kompromissløse lydsystemer - men vi sørger for at kompromissene som inngås er godt begrunnet, og at du blir informert om dem underveis.

Videre har vi lang erfaring med å tilpasse, skjule, innfelle og flytte det som flyttes må, for å skape et lydbilde du kan være fornøyd med, overalt.